A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Немирівської міської ради

Сьогодні у Медвежанській філії Ліцею №2 м.Немирова відбувся мітинг, присвячений Дню пам’яті випускника Желепи Богдана Сергійовича.

Дата: 26.04.2023 13:52
Кількість переглядів: 17


Життя, як спалах… Так можна сказати про нашого Героя, Богдана Желепу. Простого українського хлопця, у якого було звичне, розмірене життя. Улюблена робота, захоплення, кохання, мрії про сімейне життя… Але все в одну мить змінила війна.
26 квітня 2022 підрозділ НГУ, у якому служив Богдан, виконував чергове бойове завдання в районі населених пунктів Солодке та Новомихайлівка Донецької області. Наші воїни давали гідну відсіч ворогу. Але під час чергового артилерійського обстрілу ворожих «Градів», Богдан Желепа отримав численні осколкові поранення, несумісні з життям. Обірвалось життя молодого юнака, який міг би ще багато зробити для України. 
Сьогодні у Медвежанській філії Ліцею №2 м.Немирова відбувся мітинг, присвячений Дню пам’яті  випускника Желепи Богдана Сергійовича. Згадали про його коротке, але гідне життя, про його подвиг. Вшанували пам'ять Героя хвилиною мовчання та покладанням квітів.
Жорстока війна забирає кращих. Але пам'ять про Богдана Желепу буде жити у наших серцях. Для нас він залишиться вічно молодим. 
З меморіальної дошки пам’яті юнак щодня зустрічає і проводжає поглядом учнів та працівників закладу освіти, нагадує кожному з нас, що він поклав життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень