A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Немирівської міської ради

Рубанська філія Ковалівського ліцею виготовили листівки для матерів

Дата: 10.05.2023 16:48
Кількість переглядів: 20


Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра Жінка – Матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим ! А наша любов до Матері – безмежна та вічна !
Щороку у другу неділю травня, коли сонце своїм  промінням зігріває весняну землю, коли зацвітають перші квіти, приходить до нас щире, світле свято – День Матері.  В цей день всі славлять Жінку - Матір , яка відкриває перед дитиною великий світ, рідну землю, вкладає у її вуста рідну мову, в серці якої ніколи не згасає материнська любов. 
Напередодні свята школярі Рубанської філії Ковалівського ліцею виготовили листівки для матерів. Діти люблять вітати своїх мам зі святом,  говорити теплі слова, дарувати квіти, вироби виготовленні своїми руками. Адже, навіть крихітна частинка щирої уваги набагато важливіша будь-яких матеріальних подарунків.  Кожна дитина  працювала із захопленням, проявляючи свою творчість.  Даний захід проведений з метою виховання ніжного ставлення до самої близької людини на Землі, поглиблення почуття вдячності за турботу; виховання поважного ставлення до жінки-матері, любові до неньки-землі.
Від усієї душі вітаємо дорогих мам із святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість! Бажаємо Вам добра і здійснення сонячних материнських мрій і надій.  Хай Бог Вам дає сили та спокою, щасливої долі на рідній землі, здоров’я на довгі літа.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень