A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Немирівської міської ради

Вінницькі громади продовжують ділитись досвідом з громадами Черкаської та Кіровоградської областей.

Дата: 14.09.2023 15:42
Кількість переглядів: 23

Вінницькі громади продовжують ділитись досвідом з громадами Черкаської та Кіровоградської областей.

13 вересня 2023 року в Немирівську територіальну громаду завітали гості з Черкаської та Кіровоградської областей для обміну досвідом «Організація надання послуг в громаді», організованого ULEAD з Європою / ULEAD with Europe, у фокусі уваги – освіта. Освітні послуги в громаді – одні з найбільш запитуваних мешканцями, тож вимагають ретельного підходу.

Заступник міського голови Олександ ХІХЛАЧ ознайомив гостей з роботою Немирівської міської ради та її підрозділів, відділів та управлінь.

Начальник фінансового управління Оксана ТРОЯН розповіла про загальний фінансовий стан нашої громади.

Досвідом управління освітою в умовах воєнного стану сьогодні ділилась Немирівська громада. Автономія закладів освіти, фінансова, кадрова, організаційна та академічна, у Немирівській громаді втілена на практиці. Кажуть, це дає можливість кожному освітньому закладу розвиватись в обраному напрямку, педагогам максимально проявляти себе, водночас забезпечувати здобувачам освіти високий рівень якості освіти.

Начальник відділу освіти Немирівської міської ради Алла МРИЩУК розповіла про процес формування спроможної мережі закладів освіти, створення опорних навчальних закладів. Цей процес триває й досі.

Голови громад Черкаської та Кіровоградської областей завітали до опорного закладу освіти «Ліцей №2 м.Немирова», де оглянули навчальні кімнати, дитячий простір, їдальню та спортмайданчик, а також укриття.

Про автономію ліцею № 2 м. Немирова розповіла директор Тетяна ГУДИМА. Також учасники візиту завітали до двох дошкільних закладів - Немирівського ЗДО №3 «Дзвіночок» та Муховецький ЗДО «Калинонька».

 

 

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень