A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Немирівської міської ради

06 березня в Немирівській громаді відбулось офіційне закриття ІІ міського етапу спортивних змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги»

Дата: 22.03.2024 09:40
Кількість переглядів: 19

6 березня 2024 року в Немирівській громаді відбулось офіційне закриття ІІ міського етапу спортивних змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Впродовж місяця команди освітніх закладів змагались з п’яти видів спорту під гаслом «Разом переможемо».

Цікавому та захоплюючому перебігу змагань передували : створення контенту та комунікації, робота оргкомітету, ефективна підготовка всіх спортсменів. Всі заплановані заходи були проведені із дотриманням безпекових вимог воєнного часу.

Кожен освітній заклад спробував свої сили якщо не в кожному, то в окремому виді спорту; отримав масу задоволень, емоцій, нових навиків та нагород.

На церемонію закриття до школярів завітав амбасадор, зірковий гість Роман Головащенко, багаторазовий чемпіон з боксу за версіями ІВО та GBC. Він привітав юних спортсменів, подякував збройним силам України за можливість займатись спортом, дав цінні поради та вручив переможцям медалі.

Подарунком для всіх став виступ хореографічного бально-спортивного колективу «Ритм» під керівництвом Богдана Андрієнка.

Для переможців ІІ міського етапу змагань настає період подальших серйозних тренувань, адже мотивацією для них є перемога в наступних етапах. Тож нашим юним спортсменам, які представлятимуть громаду в ІІІ етапі змагань, а саме: баскетболістам (юнакам та дівчатам), волейболістам-дівчатам, черлідерам з Ліцею №2 м.Немирова та футболістам і волейболістам-юнакам з Ліцею №1 м.Немирова ми всі зичимо впевненості й наполегливості у досягненні подальших перемог .



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень