A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Немирівської міської ради

Новини

ЩЕДРИЙ ВЕЧІР, ДОБРИЙ ВЕЧІР!

Давні традиції щедрувати під час Новорічних свят підтримали колектив та діти  Немирівського центру дитячої та юнацької творчості. Сьогодні, 13 січня, із дзвінкими піснями, гарним настроєм та теплими словами побажань вони завітали до міської ради.

11:31 13.01.2022

Ноутбук кожному вчителю

У рамках заходів, спрямованих на протидію COVID-19  та боротьбу з його наслідками під час освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в Україні запроваджено проект  «Ноутбук кожному вчителю».

13:56 05.01.2022

Новорічні привітання

Колектив учителів та учнів Ліцею №1 м. Немирова,  щиро і професійно, привітав Немирівського міського голову та працівників відділу освіти  з прийдешніми Новорічними святами та Різдвом Христовим.

13:51 29.12.2021

Новорічні привітання

Колектив учителів та учнів Ліцею №2 м. Немирова,  щиро і професійно, привітав працівників відділу освіти Немирівської міської ради з прийдешніми Новорічними святами та Різдвом Христовим.

13:46 24.12.2021

Учнів Ліцею № 1 м. Немирова возитиме новий сучасний шкільний автобус

Учнів Ліцею № 1 м. Немирова возитиме новий сучасний шкільний автобус. 27 жовтня голова Вінницької ОДА Сергій Борзов   разом з народним депутатом України Іриною Борзовою передали Немирівській територіальній громаді шкільний автобус, придбаний на умовах співфінансування держави та Немирівської міської ради. Автобус обладнано спеціальним підйомником для перевезення пасажирів на візках. Ще 15 таких же автобусів було передано й іншим громадам Вінницької області.         Відтепер учні Ліцею №1 м.Немирова з радістю будуть вирушати на новенькому автобусі до школи. Адже він – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра.

21:58 03.11.2021

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень